Melontakauden päättäjäiset 2. - 4.10. 2020 Palokissa

Perinteinen Kauhojien melontakauden päättäjäisretki (avoin myös Latulaisille) suuntautuu Palokkiin Suvasveden Konttivedelle.

Kirkasvetinen Suvasvesi on erämainen suojaisa vesialue, joka sopii myös aloitteleville peruskurssin käyneille tasaisen veden melojille. Melontamatkat ovat kohtuullisia ja reitit valitaan kelien mukaan. Koskimelojat voivat käydä läheisessä Karvionkoskessa hiomassa taitojaan. Voit toki tulla vaikka puolukkaan, sieneen tai kalastamaan, jos melonta ei enää huvita. Tukikohdaksi on valittu Eräpaimen lomahuoneisto, https://www.erapaimen.fi/kartta

Etäisyys Joensuusta on 75 km, Karvion koskilta 13 km ja Valamon luostarista 14 km. Retki on pe-illasta su-iltaan 2.- 4.10. Mukaan ennättää myös lauantaiaamuna.

Majoitustiloissa 14 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu vuodepaikoille ja loput lattiamajoitukseen tai omaan telttaan. Omat eväät ja liinavaatteet / makuupussi mukaan.

Ilmoittautuminen 29.9. mennessä: Rauno Asikainen, p. 040 526 4325, rane.asikainen@gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla käytettävissä auto, kattoteline ja/tai peräkoukku. Tarkemmat tiedot ilmoittautuneille ohjelmasta, mahdollisesta majoituksen omavastuusta ja kuljetuksista ym. 30.9. illalla sähköpostilla. 

MUISTA KORONAOHJEISTUS: 
https://www.melontajasoutuliitto.fi/@Bin/2172590/Korona_taulu_SMSL_6_2020.pdf