Ensilumen hiihtoviikko Kiilopäällä (la - la) 28.11.- 5.12.2020 - ilmoittautuminen lomakkeella päättyy 30.9.

Tule mukaan Kiilopään ensilumille!

TÄYNNÄ!

Lisätiedot: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, puh. 050 502 8440 ja Kirsi Karjalainen, klakarjalainen@gmail.com, puh. 040 512 9585

https://joensuunlatu.sporttisaitti.com/lappi/ensilumen-hiihtoviikko/#token-595029

 

Hiihtämään ensilumille Kiilopäälle! - TÄYNNÄ!

Matka on tarkoitettu ensisijaisesti "Joensuun Ladun jäsenille"!

Matkustamme Kiilopäälle tilausbussilla. Viikon ohjelmassa on omatoimisten hiihtoretkien lisäksi Kiilopään oppaiden vetämiä retkiä Kiilopään viikko-ohjelman mukaisesti.

Majoitusvaihtoehtoja on moneen makuun. Kaikki majoitushinnat sisältävät liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan päärakennuksen saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Hotelli Niilanpäässä majoitushintaan sisältyy aamupala. Muihin majoitustyyppeihin aamiaiset voi varata pakettihintaan 80 e/hlö/7 vrk, kun aamiaisen tilaa 14 päivää ennen saapumista. Jos haluat aamiaisen, kerrothan sen ilmoittautumislomakkeella.

Päivällinen ei kuulu majoitusten hintaan missään majoitusvaihtoehdossa. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 142 e/hlö/7 vrk. Jos haluat päivällisen, kerrothan myös sen ilmoittautumislomakkeella.

Majoitusvaihtoehtoja on monenlaisia, mutta paikkoja on rajallinen määrä. Jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan, pyritään täyttämään majoitustilat maksimimäärän mukaan. Tässä majoitusvaihtoehdot:

  • Kahden hengen hotellihuone hotelli Niilanpäässä, 255 e/hlö. Jos haluat varata kahden hengen huoneen yksin itsellesi, hinta on 415 e.  - TÄYNNÄ! (Päivitetty 21.9.2020)

  • Neljän hengen hotellihuone Hotelli Niilanpäässä. Huoneen voi varata 2-4 henkilölle. Hinta on 255 €/hlö kahdelta ensimmäiseltä henkilöltä, lisähenkilöt 160€/hlö. Huoneessa on kaksi kerrossänkyä. - TÄYNNÄ! (Päivitetty 11.9.2020)

Kahden ja neljän hengen huoneissa Hotelli Niilanpäässä on kylpyhuone (suihku-wc), televisio, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Hotellin käytävällä on jääkaappi ja alakerran käytävällä useita kuivauskaappeja majoittujien käytössä.

  • Kieppi-huoneisto Hotelli Niilanpään pohjakerroksessa. Kahden hengen huoneisto keittönurkkauksella, kylpyhuoneella ja televisiolla. Hinta on 255 e/hlö. Keittiönurkkauksessa kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, keittolevyt ja astiasto (ei uunia). - TÄYNNÄ! (Päivitetty 4.9.2020)

  • Neljän hengen lomahuoneisto neljälle, noin 500 metrin päässä päärakennuksesta. Hinta 625 e. Huoneistossa on oma sauna ja keittiö, kaksi sänkyä alakerrassa ja kaksi sänkyä parvella. Keittiössä on astiat, liesi/keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin sekä joissakin (ei kaikissa) mikroaaltouuni ja astianpesukone.

  • Kahden hengen Pohjan Tytär-huoneisto noin 500 metrin päässä päärakennuksesta. Hinta on 475 e. Huoneistossa on keittiö (ei uunia), oma sauna ja varusteiden kuivatuskaappi. Keittiössä on astiat, liesi/keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin sekä joissakin (ei kaikissa) mikroaaltouuni ja astianpesukone. - TÄYNNÄ! (Päivitetty 21.9.2020).

  • Kahden-neljän hengen hirsimökki. Hinta on 625 e. Mökissä on makuuhuone, tupakeittiö, jossa televisio, sauna/suihku ja wc. Keittiössä on kahvinkeitin, keittolevy, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Mökeissä on lisäksi varusteiden kuivauskaappi, pieni ulkovarasto (kylmä) Mökit ovat 300-500 metrin päässä päärakennuksesta.

  • 10 hengen Pohjan Ukko mökki. Hinta 995 e. Mökissä on kaksi 2 hengen makuuhuonetta, kaksi avoparvea, keittiö, sauna, takka, varusteiden kuivatuskaappi, televisio, astianpesukone ja mikroaaltouuni.

Bussikuljetuksen hinta on noin 110 euroa/hlö. Kyytiin voidaan ottaa myös pelkän kuljetuksen tarvitsevia, mikäli majoittujien lisäksi jää tilaa bussissa.

Ilmoittautuminen alkaa toukokuun lopussa alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Järjestämme matkan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 30 henkilöä. Ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen, tarkista majoitustilanne yltä. Osa paikoista on jo täynnä tai vapaana on yksittäisiä paikkoja.

Maksa varausmaksu 100 euroa heti ilmoittautumisen jälkeen Joensuun Ladun tilille FI62 1040 5000 5920 39. Kirjoita viestikenttään nimet, joita varausmaksu koskee.

Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi ja varausmaksu näkyy Ladun tilillä, lähetämme vahvistussähköpostin ilmoittautumisesta. Retkikirjeen lähetämme alkusyksystä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, puh. 050 502 8440 ja Kirsi Karjalainen, klakarjalainen@gmail.com, puh. 040 512 9585.


 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE ensilumen hiihtoviikolle Kiilopäälle 28.11. - 5.12.2020. - TÄYNNÄ!

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.