Joensuun Ladun uutiskirje

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti 2023

Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa. Lasku näkyy myös jäsenen itseasiointisivustolla eli Jäsenpolussa. Jäsenet,
joilla ei ole sähköpostiosoitetta jäsenrekisterissä, saavat laskun paperisena kuten ennenkin. Paperiset laskut on lähetetty 22.12.2022 ja sähköpostitse ne lähetetään 9.1.2023. Suomen Ladun jäsenkortti on jatkossa sähköinen ja se löytyy Jäsenpolusta. Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, jäsenkortin voi pyytää Suomen Ladun jäsenpalvelusta.

Lykynlammen kahvio on avattu 31.12.
Kahvio on auki la-su sekä loppiaisena 6.1. klo 11-16

Tervetuloa asiakkaaksi ja/tai talkoolaiseksi kahvioon !

Sauna lämpiää lauantaisin klo 12-16.
Suksien voitelupalvelu viikonloppuisin klo 11-15 / Future Club

Tapahtumat tammikuussa

Uudenvuoden avaus 1.1. klo KUORINKA

Uusi vuosi avataan perinteisesti Kuoringalla, tällä kertaa hiihtäen. Metsäsuksilla mennään, mutta tavallisillakin pärjää. Lähtö Kuopiontien/Kuoringan levikkeeltä klo 10. Matkaa kertyy 15 km, etelässä on taukopaikka. Tarkemmat ohjeet otsikon linkistä.

Talvikilometrikisa 1.1. - 28.2.

Olemme mukana pyöräilyn Talvikilometrikisassa. Tarkemmat ohjeet otsikon linkistä.

Päiväsauvakävelyt

Joensuun lähiympäristössä järjestetään lenkkejä, joiden ajankohdat ilmoitetaan kevään aikana Joensuun Ladun nettisivuilla, uutiskirjeissä ja facebookissa. Kävelyt ovat helppoja,  kesto noin 3 - 4 tuntia.

Kokeillaan villasukkajuoksua!

Hauska paljasjalkajuoksun talvimuoto sopivalla säällä (pakkasta yli -5).  Ajankohta ilmoitetaan Joensuun Ladun sivuilla ja Itä-Suomen polkuilijoiden facebook-ryhmässä juoksusäiden salliessa.

Seikkailevat perheet Noljakassa ja Niinivaaralla (avoin kaikille)

Ratkiriemukkaita seikkailuja vetää seikkailupäällikkö ja varusteista huolehtii seikkailukummi. Sisältö ja ajankohta suunnitellaan ilmoittautuneiden perheiden kanssa. Tarkemmat ohjeet otsikon linkistä.

Retkeilyvarusteiden kirppari (avoin kaikille) 7.1. klo 11 - 15 LYKYNLAMPI

Tuo tarpeettomat liikunta- ja retkeilyvälineet Lykynlammen kirpparille ja tule tekemään löytöjä. Maksu vain käteisellä.

Lumikenkäilyä (avoin kaikille) 7.1. ja 21.1. klo 10 LYKYNLAMPI

Lähtö kahvion pihasta klo 10. Retki kestää pari tuntia. Hinta on 5 €, sisältäen opastuksen ja lumikengät.  Ilmoittautumiset viimeistään 4.1. (7.1. retkelle). Ilmoittautumiset viimeistään 18.1. (21.1. retkelle).

Tähtinäytös Jakokosken tähtitornilla tammikuussa klo 17 - 20 JAKOKOSKI

Järjestetään silloin kun ilma on kirkas. Päivämäärä selviää 3-5 päivää ennen näytöstä. Seuraa tiedotusta Joensuun Ladun nettisivuilla ja facebookissa. Ilmoittautuminen 8.1. mennessä: Hannu Melin, hannu.melin@gmail.com, p. 040 773 5767

Umpihankihiihtoa  (avoin kaikille) 14.1.  LYKYNLAMPI

Lähtö kahvion pihasta klo 10.  Retken hinta on 5 €, sisältäen opastuksen ja eräsukset.  Kesto noin kaksi tuntia. Ilmoittaudu viimeistään 11.1. otsikon linkistä.

Lumikenkien kokeilupäivä lapsille (avoin kaikille) 15.1. klo 11 - 15 LYKYNLAMPI

Lapsilla on mahdollisuus kokeilla heille sopivia lumikenkiä Muumien lumikenkäilyradalla tai pienellä metsäreitillä.

Lumikenkäilyä 21.1. (avoin kaikille) LYKYNLAMPI

Lähtö kahvion pihasta klo 10. Retken hinta on 5 €, sisältäen opastuksen ja lumikengät. Kesto noin kaksi tuntia. Ilmoittautuminen viimeistään 18.1. nettilomakkeella: Ilmoittautumiset - Joensuun Ladun varustelainaus (johku.com)

Valokuvailta Grönlanti (avoin kaikille) Ma 23.1. klo 17 - 19 JOENSUUN PÄÄKIRJASTO, MUIKKU-SALI (Koskikatu 25)

Eero Oura meloi jäävuorien seassa melko pohjoisessa, Upernavikissa. Merike Remes hiihti suomalaisessa ryhmässä Grönlannin jäätikön poikki.

Aikuisten hiihtokoulu (avoin kaikille) 24.1., 25.1., 31.1. ja 1.2. klo 18.30-20 JOENSUUN LAULURINNE
Hiihtokoulu järjestetään yhteistyössä Hiihto-Katajan kanssa. Ryhmät vasta-alkajille ja edistyneemmille, sis. perinteinen hiihto ja luisteluhiihto. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: Ilmoittautumiset - Joensuun Ladun varustelainaus (johku.com)

Voiteluinfo (avoin kaikille) 28.1. klo 10 - 12 LYKYNLAMPI

Tule Future Clubin voiteluinfoon kuuntelemaan, katselemaan ja kyselemään, miten sukset saa toimimaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

4.2., 5.2., 11.2., 18.2. 2023 Muumien hiihtokoulut (avoin kaikille)

Muumien hiihtokoulu 2-4 -vuotiaille lapsille ja heidän aikuisparilleen.

Muumipeikkojen hiihtokoulu 4-7 -vuotiaille, jotka osaavat jo vähän hiihtää.

Ilmoittautumiset - Joensuun Ladun varustelainaus (johku.com) 16.1. alkaen.

Itä-Suomen Latualueen Lapin hiihtoviikot
18. - 25.3.23 Länsi-Lappi, Ilmoittautumisaikaa jatkettu 15.1.2023 saakka.
26.3. - 2.4.23 Itä-Lappi
Varaukset: Samimatkat Oy, asiakaspalvelu 050 4700 787, info@samimatkat.fi

5.–10.6. Yöttömän yön aikaan Äkäslompolossa

Opastettuja päiväretkiä Ylläksen maisemissa, hotelli- tai hostellitasoinen majoitus Kuerkievarissa. Ilmoittautuminen ja tarkempia tietoja Joensuun Ladun nettisivuilla 10.1.-5.2.

∗∗∗∗∗∗∗

TERVETULOA HYVÄNTUULISEEN TALKOOLAISPORUKKAAN LYKYNLAMMELLE !

Talkoisiin voit osallistua silloin kun sinulle sopii, koko kaudeksi ei tarvitse sitoutua.

Kahvio toimii talkoolaisvoimin. Paistetaan maistuvat munkit ja hoidetaan muut keittiö- ja asiakaspalvelutehtävät porukalla. Sovi pj. Marjatta Partasen kanssa, minä viikonloppuina haluat tulla: marjatta.partanen@gmail.com, p. 050 341 7940.

Matkaluistelurataa Lykynlammella pidetään yllä talkoovoimin. Jos auraustalkoot kiinnostavat, ota yhteyttä: Hannu Melin, hannu.melin@gmail.com, p. 040 773 5767. Kolaamisen jälkeen tarjotaan munkkikahvit. Lammen jäällä on myös napakelkka.

Talkoolaisia tarvitaan Lykynlammelle myös hiihtomajan ulko-ovien edustan ja saunan portaiden kolaamiseen viikonloppuisin ennen kahvion aukeamista klo 11. Kolaamisen jälkeen tarjotaan munkkikahvit. Ilmoittaudu mukaan: Pentti Leskinen, p. 050 341 9725, pentti.leskinen13@gmail.com

∗∗∗∗∗∗

Jäsenlehti 1/2023 on postitettu teille ennen joulua.

Hyvää ja liikunnallista vuotta 2023 !